ING helpt lokale initiatieven, die Nederland sterker maken, graag vooruit met hun campagne “Help Nederland vooruit” en dit jaar is Park de Stadshoeve geselecteerd als één van de projecten binnen de regio Zwolle-Deventer. Wanneer het ons lukt om op de eerste plaats te eindigen, ontvangen wij van ING een bedrag van €5000.

Met dit geld willen wij de reeds aangelegde waterloop in Park de Stadshoeve verrijken met mooie speelelementen voor de kinderen. Denk hierbij aan een trekvlot of een loopbrug. Hiermee maken wij het avontuurlijk spelen in onze mooie groene omgeving nog uitdagender en diverser voor de kinderen. Steun jij ons ook en wil je ons helpen om de eerste plek te bemachtigen, stem dan in de periode 22 januari t/m 11 februari op ons project.
Dat kan via deze link: www.helpnederlandvooruit.nl/doel/park-de-stadshoeve.
Alvast enorm bedankt!

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact