Nieuws

Na het succesvol afronden van de Wilgenburcht, het bouwen van multifunctioneel centrum ‘De Stadshoeve’, het vernieuwen van de veestapel en de aanleg van een kleuterspeelplaats en drie prachtige belevenistuinen is nu echt de tijd aangebroken voor het realiseren van speelkasteel ‘Werkeren’ voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Op zaterdag 16 december van 16.00 tot 20.00 uur is Park de Stadshoeve omgetoverd in kerstsfeer en kun je kerstshoppen bij onze plaatselijke specialisten, smaakmakers en trendsetters.

Bij de acht Jumbo’s in Zwolle start vanaf woensdag 11 oktober tot en met zondag 3 december de actie ‘Spek de Kas van je Vereniging’. Park de Stadshoeve doet natuurlijk ook mee aan deze actie!

Beleef dierendag op Park de Stadshoeve! Er is woensdagmiddag 4 oktober van alles te doen op Park de Stadshoeve voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Het mooie weer, de vrij rondlopende dieren en de leuke attracties voor kinderen maakten het Open Huis van Park de Stadshoeve tot een succesvolle dag. Het aantal bezoekers was overweldigend. De Bistro had een vol terras en streekboeren brachten hun producten aan de man.

Nieuwsgierig naar hoe het was? Bekijk dan deze prachtige video impressie

Kom jij naar de open dag van het leukste park van Stadshagen?

Van 10 tot 16 uur ben je van harte welkom om het park te bezoeken, deel te nemen aan de vele activiteiten of gewoon te genieten van een heerlijke kop koffie bij Bistro de Stadshoeve.

Wat kun je allemaal doen zaterdag 23 september?

Op 1 november 2016 werd de eerste paal geslagen voor de bouw van Park de Stadshoeve door het bestuur en 19Atelier, een heugelijk moment! Op 21 september 2017 werd de officiële opening gevierd van Park de Stadshoeve en Bistro de Stadshoeve voor vrijwilligers en vrienden van het park, een feestelijk moment!

De gemeente Zwolle zal in september 2017 starten met  de herinrichting van de Oude Wetering. Het betreft het deel vanaf de Belvédèrelaan tot aan de Stuurmansweg. De straat zal ingericht worden als een fietsstraat en fietspad. 

Woensdagavond is onze alpaca naar een nieuw huis gegaan. Wij weten dat de alpaca voor sommigen het gezicht van Park de Stadshoeve was en het favoriete dier. Velen waren echter bang voor hem. 

De zeventiende editie van het Stadshagenfestival was weer een groot succes, ook voor Park de Stadshoeve! Tijdens het festival zijn er heel veel flyers uitgedeeld en kregen we ontzettend veel enthousiaste reacties van de wijkbewoners.

De Swollenaer van 21 augustus 2017 publiceerde een artikel over Park de Stadshoeve met als titel : "Bijna voltooid multifunctioneel centrum de Stadshoeve rekent op steun van inwoners Stadshagen".

Lees het artikel op de website van De Swollenaer.

Op vrijdag 28 juli om 9.30 uur hebben Martin Hendriksen, voorzitter van Stichting de Stadshoeve en Trijn van der Meulen, Raad van Bestuur Frion, hun handtekening gezet onder het samenwerkingscontract. Daarmee is het officiële startschot voor de nieuwe werk- en dagbestedingsplek een feit.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2017 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact