23 t/m 27 oktober

Herfstvakantie!

Tijdens de herfstvakantie organiseren wij leuke activiteiten op Park de Stadshoeve.

Op maandagmiddag 23 oktober kun je komen “Uilenballen pluizen” onder begeleiding van Avifauna Zwolle. De kosten hiervoor zijn 2,- euro per kind en het is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Je kunt je hiervoor opgeven via . We starten om 13.00 uur met een groep en om 15.00 uur. Vol = Vol. 

Op woensdag 25 oktober zijn de dieren weer toegankelijk voor iedereen en kun je van 14.00 – 16.00 uur ook nog komen knutselen in de Stadshoeve. Je kunt een herfst placemat maken, een uil knutselen of een leuke vragenlijst invullen over de bomen op ons park. Toegang is gratis.

We zien je graag op Park de Stadshoeve!

15 november

Maak je eigen prinsessenjurk - workshop

Heb je altijd al gedroomd om een prinses te zijn, maak dan op woensdagmiddag 15 november van 14:30 tot 16:30 uur je eigen prinsessenjurk tijdens de workshop in de educatieruimte van Park de Stadshoeve. We werken met lint, tule, bloemen en strass-steentjes zonder te naaien! Daarom is deze workshop ook voor de wat kleinere kindjes geschikt onder begeleiding van mama! Richtlijn leeftijd: 4 t/m 8 jaar.

De kosten van de workshop zijn € 32,50 inclusief de jurk, limonade en wat lekkers. Aanmelden kan via . Geef je naam en leeftijd door, lengte van middel tot kuit als je een langere jurk wilt of lengte van middel tot knieholte voor een wat kortere versie, kleur keuze van je top (roze, paars, wit of lichtblauw) en kleurkeuze van je tulle (roze, wit, paars of lichtblauw, of welke combi kleur).

Woondeken Arm-breien - workshop

Deze woondekens zijn de trend van 2017 en je kunt ze nu zelf maken! Tijdens deze workshop maak je een deken van 100x150 cm van maar liefst drie kilo 100% schapenwol. Je kunt kiezen uit de kleuren Ivoor of Grijs. De workshop duurt van 19:30 tot 22:00. Zelfs als je nog een ervaring hebt met breien gaat dit jou ook lukken!

De kosten voor de workshop zijn € 83.50,- p.p incl. alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. Het is mogelijk extra lontwol bij te kopen zodat je een grotere deken kunt maken. Dit kost € 24,- per losse kilo, de deken wordt met 1 kilo extra 100x200cm. Wil je meer wol bestellen? Kan ook, bij 3 kilo of meer kost de wol € 20,- per kilo.

Aanmelden kan tot eind oktober, geef bij je aanmelding je naam, adres, aantal personen en kleurkeuze door via .

13 december

Handletteren met kleur - workshop

Op woensdag 13 december van 19.30 tot 21.30 uur zal er een workshop handletteren met kleur plaatsvinden. Deze wordt georganiseerd door Letterfabriek. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.letterfabriek.info/werkshop/agenda

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2017 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact