22 februari

Handletteren met kleur - workshop

De workshop handletteren met kleur is óók geschikt voor beginners! Ik vertel je hoe je een compositie kunt maken en hoe je snel mooie letters kunt tekenen die je kunt vullen met kleur. Ik vertel hoe je mooie kleurverloopjes (blenden) kunt maken en hoe je mooie achtergronden kunt maken. Je kunt met deze technieken ook illustraties maken bij jouw handlettering. Het is écht veel makkelijker dan je denkt en je kunt verbluffende resultaten maken bij deze workshop!

Ben je al iets meer bekend met handlettering? Dan is deze workshop heel geschikt voor jou. Je kunt met de technieken die ik je leer jouw handlettering naar een next (gekleurd) level brengen! Tijdens de workshop maak ik veel tijd vrij voor persoonlijke aandacht en kun je mij alles vragen, zodat jij op jouw niveau geholpen wordt.

Deze workshop wordt georganiseerd door Letterfabriek van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.letterfabriek.info/workshop/agenda/

 

28 februari

Voorjaarsvakantie - Kom je helpen de dieren verzorgen en/of te knutselen bij de Stadshoeve?

Kom je ook helpen de dieren van Park de Stadshoeve te verzorgen? Woensdagmiddag 28 februari kunnen de kinderen ons komen helpen bij het voeren en verzorgen van onze dieren. Daarnaast kun je in de stal knuffelen met onze konijnen.

Daarnaast kan er ook geknutseld worden in de Stadshoeve, aangezien het vakantie is. We zien je graag vanaf 14.00 uur bij Park de Stadshoeve!

Toegang is gratis. 

1 maart

Voorjaarsvakantie - Kom meedoen met een Kickuh les!

Donderdag 1 maart kun je van 11.00 – 12.00 uur een les Kickuh komen volgen bij Park de Stadshoeve!

Wat is Kickuh?

Bij de Kickuh training kun je met behulp van kickboksoefeningen leren om met emoties om te gaan, beter samen te werken, je zekerder te voelen en rustig te kunnen zijn. Je leert kickbokstechnieken, en gaat met elkaar lekker actief aan de slag. Het is psychomotorische therapie, dus je leert ook hoe je met jezelf en anderen om kunt gaan!

Kickuh les bij de Stadshoeve

De les is voor iedereen van 7-10 jaar die eens wil meemaken wat Kickuh nou eigenlijk is of gewoon zin heeft om een keer te komen kickboksen. We gaan oefenen met wat basis (kickboks) technieken, stevig staan, concentreren en je kracht inzetten. Je oefent met mij als trainer, maar ook met elkaar. Natuurlijk doen we elkaar daarbij geen pijn en is het vooral heel leuk!

De les kost 6 euro p.p.

Meer informatie of aanmelden? E-mail: debbie@in-flow.net

Tel: 06-28615541

Of kijk voor meer informatie over mij op www.in-flow.net

2 maart

Voorjaarsvakantie - Stadshoeve Aktief in samenwerking met Macventure

Kom op vrijdag 1 maart van 14.00 - 17.00 naar Park de Stadshoeve.

Lekker actief op en rond de Stadshoeve! Elke maand op avontuur, buiten ontdekken, leren, en beleven.

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes leer je tips en tricks om veilig te longboarden.
Of bouw je liever met bamboo je eigen kasteel. Het kan allemaal op onze unieke locatie Park de Stadshoeve.
We sluiten de middag af met een coole nerf game.

#longboarden #bamboogames #activiteiten #fit #outdoor #kids

Min aantal: 6 kids
leeftijd: vanaf 7 jaar

Kosten 6,- euro p.p. - tickets

9 maart

Introductie workshop Heppie!? Kinderen en emoties

10:00 tot 11:30 uur

Opvoeden = ruimte geven aan emoties & grenzen aan gedrag

Kinderen zitten vol emoties en deze emoties hebben invloed op hun gedrag. Dat we dat gedrag niet altijd wenselijk vinden spreekt voor zich….

Tegelijkertijd weten we hoe belangrijk het is dat je goed naar je gevoel kunt luisteren.
Want emoties zijn een goede graadmeter. Ze vertellen ons hoe het met ons gaat en of onze grens (bijna) bereikt is.
Ze zorgen er dus voor dat we goed op onszelf passen en goed voor onszelf zorgen.

In ongeveer 1,5 uur hebben we het over de werking en belangrijkste functies van emoties (bij kinderen). Wat doen ze en wat hebben ze ons te bieden?

Door het inzicht dat hierdoor ontstaat kunnen we een basis leggen om op een andere manier naar kinderen en hun emoties te kijken en hen deze telaten herkennen, erkennen en ze te leren hier op een goede manier mee om te gaan.

Als deelnemer maak je kennis met wat de kinderen te leren hebben en hoe wij als ouders/opvoeders hen daarin kunnen begeleiden en voorgaan.

Deze introductie workshop is een opstapje naar de cursus.
Naderhand ga je naar huis met een aantal concrete tips, waar je direct mee aan de gang kan.

Deze workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers, dus neem je buurman, buurvrouw, vriend of vriendin mee!

Kosten: 15 euro pp, incl handout

Aanmelden kan via: https://www.iksamensterk.nl/agenda/
Of stuur een mail naar: info@iksamensterk.nl

14 maart

Workshop brushlettering

Brushletters schrijf je met een brushpen of met een penseel. Het is een speciale techniek die je door heel veel te oefenen in de vingers krijgt. Tijdens de workshop geef ik je een kickstart of ik help je vooruit als je zelf al begonnen bent met brushletteren. Ik laat je kennismaken met een brushpen en het schrijven met een penseel. Zo kun je zelf kiezen wat jij prettig vind schrijven en wat je zelf mooi vind. Ik vertel je ook alles over welk papier geschikt is om te gebruiken.

Wat ga je maken?
Je krijgt eerst een uitleg van mij en dan gaan we snel aan de slag met het oefenen van de letters. Je krijgt tijdens het oefenen ook alle ruimte om de materialen uit te proberen en te kiezen waar jij jouw eindwerkstuk mee wil schrijven. Het eerste uur gebruiken we om te oefenen. Tijdens het tweede uur ga je jouw zelfgekozen quote uitwerken op A4 en je gaat dan ook naar huis met jouw zelfgemaakte poster.

Deze workshop wordt georganiseerd door Letterfabriek van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.letterfabriek.info/workshop/agenda/

27 maart

Informatieavond Uitvaart

3e editie uitvaartbeurs 27 maart 2018
Met een uitvaart word je vaak heel plotseling geconfronteerd. In korte tijd moeten er allerlei keuzes worden gemaakt, terwijl je misschien helemaal niet weet wat er allemaal mogelijk is.
Daarom organiseren uitvaartondernemer Freda Gaasbeek en afscheidsfotograaf Else Hultink opnieuw de Zwolse uitvaartbeurs. Nu onder de naam: Informatieavond

Diverse ondernemers laten zien wat er allemaal kan op het gebied van een natuurlijke uitvaart, uitvaartbegeleiding, rouwkaarten, bloemen, rouwbegeleiding, afscheidsfotografie, testamenten, assieraden, bijzondere kisten en wades.

Primeur
Deze avond presenteren wij een nieuwe kistenlijn speciaal voor Zwollenaren. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust kijken.

Stem en Stilte
Ritueel begeleider Gyöngyi Kovács sluit de avond af met een bijzonder ritueel.

Bewaarmap
Aan het einde van de avond gaat u naar huis met een bewaarmap met heel veel informatie.
Voor meer informatie zie: http://www.uitvaartbeurszwolle.nl/welkom

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact