12 december

Stadshoeve Aktief - Macventure Sports

Nu dinsdag de kids thuis zijn, doordat scholen dicht zijn organiseert Macventure op Park de Stadshoeve een gezellige actieve dag. Met drinken en iets lekkers.

Kom lekker longboarden!
Klimmen en klauteren over het Adventure parcours.
Mee bouwen aan een bamboe toren met verlichte kerstster.
Of met je telefoon en onze app een speurtocht door Stadshagen op zoek naar de Qr-codes.

En voor de allerkleinsten kan er geknuffeld worden met de diertjes of kom je gezellig mee helpen ze verzorgen.

Kosten: €6,-
Waarvan €1 aan Park de Stadshoeve zal worden gedoneerd voor het avontuurlijke kasteel.

Vergeet niet u ticket uit te printen en mee te nemen.

Tickets

 

13 december

Handletteren met kleur - workshop

Op woensdag 13 december van 19.30 tot 21.30 uur zal er een workshop handletteren met kleur plaatsvinden. Deze wordt georganiseerd door Letterfabriek. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.letterfabriek.info/werkshop/agenda

16 december

Kerstevent Park de Stadshoeve

Op zaterdag 16 december van 16.00 tot 20.00 uur is Park de Stadshoeve omgetoverd in kerstsfeer en kun je kerstshoppen bij onze plaatselijke specialisten, smaakmakers en trendsetters. Er zijn mini-workshops om te volgen voor jong & oud, onze dieren spelen de hoofdrol in een levende kerststal en je kunt genieten van diverse soorten muziek. Daarnaast kun je natuurlijk gewoon (h)eerlijk genieten bij Bistro de Stadshoeve.

27 december 

Dieren verzorgen en knustelmiddag

Op woensdagmiddag 27 december is het weer de vierde woensdag van de maand en kun je komen helpen om de dieren te verzorgen en te knuffelen! Vind je het leuk om ezels te borstelen, een wortel te verstoppen voor onze varkens of de konijnen even lekker te knuffelen. Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom.

Daarnaast kan je ook heerlijk komen knutselen, mooie dingen maken in de Stadshoeve. Neem gezellig vriendjes en vriendinnetjes mee, de knutselmiddag is van 14.00 - 16.00 uur. Deze keer is het thema winter en de toegang is gratis. 

29 december 

Workshop vuurwerk tekenen

Heb jij zin om een workshop vuurwerk tekenen te volgen op vrijdag 29 december? Onder begeleiding van Maaike Lauret van de Letterfabriek kun je op vrijdagmiddag van 14.00 - 15.00 uur een korte workshop volgen. Deze workshop vindt plaats in de Stadshoeve en is speciaal voor kinderen tussen de leeftijd 6 - 10 jaar. De kosten voor de workshop bedraagt 3,50 euro je kunt een ticket kopen via http://eventix.nl/event/30870.

 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2017 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact