Met een schepnet vissen in de sloot kun je heel veel tegenkomen. Het zijn vooral insecten, maar ook verschillende slakken- en vissensoorten kom je tegen.

Van mei t/m september kun je bij Park de Stadshoeve een schepnetje huren. Met het schepnetje, een witte bak, een zeefje en een zoekkaart ga je op pad om te zien welke diertjes er allemaal in het water  leven. In de waterloop en rondom de terp waar ooit kasteel Werkeren stond ga je op zoek naar de waterdiertjes. Een schepnetje is voor 1,50 euro te huur. De activiteit duurt ongeveer een uurtje.

 

                             waterdieren

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2018 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring