Bewegen, Flora & Fauna

Beweegroute Het Stadspad is 2 kilometer lang, maar kan worden ingekort tot 1 of 1,5 kilometer. Er zijn twee startpunten: bij het Zonnehuis en bij De Stadshoeve. Op elk bordje staan beweegopdrachten. Het aantal ogen van een dobbelsteen bepaalt de beweegopdracht. Geen dobbelsteen in de jaszak? Geen probleem. Die kan, tegen een kleine vergoeding, worden opgehaald bij Het Zonnehuis of bij De Stadshoeve.

De beweegroute Het Stadspad is een vrolijke, educatieve wandelroute met leuke en interessante weetjes over de flora en fauna in de Mastenbroekerpolder, de plek waar de wijk Stadshagen is gevestigd.

 

 

 

 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring