Zomerkamp Mad Science

Maandag 12 - donderdag 16 augustus

Een cool zomerkamp voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. In vier dagen worden kinderen door professorser van Mad Science Nederland.

ZZP Café

Donderdag 22 augustus

Elke 2e dinsdag en 4e donderdag van de maand ben je als ZZP’er welkom in het ZZP café van Park & Bistro de Stadshoeve. De ruimte direct achter de bistro wordt die dag beschikbaar gesteld en biedt plek voor maximaal 20 ZZP’ers. 

Dieren verzorgen en knuffelen

Woensdag 28 augustus

Kom jij ook op de vierde woensdag van de maand naar Park de Stadshoeve om de dieren te komen aaien, borstelen en te voeren.

Voorleesuurtje voor peuters

Zondag 1 september

Elke 1e zondag van de maand is er een voorleesuurtje speciaal voor peuters bij Park & Bistro de Stadshoeve. Speciaal voor de kleintjes een gezellig uurtje in de ruimte achter de bistro.

Workshop Botantical Watercolar

Woensdag 4 september

Ervaar de magie van waterverf! Deze workshop is behalve erg leerzaam ook heel ontspannend.

Burendagfeest!

Zaterdag 28 september

Kom jij gluren bij de buren? Op zaterdag 28 september van 10.00 - 14.00 uur vieren wij Burendagfeest!

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2019 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring