Peuterkunst met Zogemaakt

Woensdag 20 november

Peuterkunst is een ochtend speciaal voor peuters die van tekenen, schilderen of boetseren houden.

Dieren verzorgen en knuffelen

Woensdag 27 november

Kom jij ook op de vierde woensdag van de maand naar Park de Stadshoeve om de dieren te komen aaien, borstelen en te voeren.

ZZP Café

Donderdag 28 november

Elke 2e dinsdag en 4e donderdag van de maand ben je als ZZP’er welkom in het ZZP café van Park & Bistro de Stadshoeve.

Workshop Safari Animals - Met Penseel

Vrijdag 29 november

Schilder een giraffe, zebra of panter met aquarel! Tijdens de workshop leer je een giraffe, zebra of panter te schilderen. Je krijgt een boekje en de tekeningen van alle dieren,

Voorleesuurtje voor peuters

Zondag 1 december

Speciaal voor de kleintjes een gezellig uurtje in de ruimte achter de bistro. Vaders, moeder's, opa's en oma's kunnen lekker genieten van een (h)eerlijk kopje koffie bij de Bistro.

Kerst op de Stadshoeve

Zaterdag 14 december

Zaterdag 14 december toveren wij Park de Stadshoeve weer om in een gezellige kerstsfeer! Ook zin in een middagje muziek, kramen met mooie kerstspullen, warme chocomelk en gluhwijn en (h)eerlijk genieten bij de bistro.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2019 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring