Kinderactiviteit buiten en binnen

Woensdag 26 februari

Woensdagmiddag tussen 14.00 - 16.00 uur zijn er weer een aantal studenten van Deltion Zwolle die bij de Stadshoeve een aantal leuke kinderactiviteiten organiseren.

ZZP Café

Donderdag 27 februari

Elke 2e dinsdag en 4e donderdag van de maand ben je als ZZP’er welkom in het ZZP café van Park & Bistro de Stadshoeve.

Voorleesuurtje voor peuters

Zondag 1 maart

Speciaal voor de kleintjes een gezellig uurtje van 10.00 - 11.00 uur in de ruimte achter de bistro. Vaders, moeder's, opa's en oma's kunnen lekker genieten van een (h)eerlijk kopje koffie bij de Bistro.

Peuterkunst

Woensdag 4 maart

Peuterkunst is een ochtend speciaal voor peuters die van tekenen, schilderen of boetseren houden. Op deze ochtend gaan peuters aan de slag met verschillende materialen (potloden, verf, klei en andere materialen) samen met papa of mama (verzorger).

ZZP Café

Dinsdag 10 maart

Elke 2e dinsdag en 4e donderdag van de maand ben je als ZZP’er welkom in het ZZP café van Park & Bistro de Stadshoeve.

NL Doet bij Park de Stadshoeve

Zaterdag 14 maart

Park de Stadshoeve doet mee met NL doet! Van 09.00 - 12.00 uur gaan we aan de slag met onze tuinen om een flink aantal beukenhagen te planten en daarnaast hebben we nog een paar andere klussen voor handen.

Introductie workshop SOS kinderen en emoties

Donderdag 26 maart

In ongeveer 1,5 uur hebben we het over de werking en belangrijkste functies van emoties. Wat doen ze en wat hebben ze ons te bieden?

Workshop droogbloemenkrans - VOL

Donderdag 26 maart

Droogbloemen zijn dé interieurtrend van dit jaar. Tijdens deze workshop maak je in ongeveer 2 uurtjes een mooie krans met droogbloemen.

Workshop Flessentuin

Donderdag 2 april

Ben jij gek op planten? Maar gaan ze bij jou ook zo snel dood? Vergeet je ze water te geven? Kom dan naar deze workshop want dit ecosysteem regelt zichzelf. Superhandig.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2020 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring