Dinsdag 14, 21 februari en 7, 14 februari

Op vier dinsdagmiddagen is er bij Park de Stadshoeve Buitengelukmiddagen. Een leuke meerdaagse activiteit in Stadshagen in het kader van het project Buitengeluk. Vanaf dinsdag 14 februari kun je meedoen aan LandArt. Je gaat vier dinsdagen aan de slag met een groep kinderen onder begeleiding van Xplosief. Meld je nu aan via info@xplosief.nl, deelname is gratis! 

 

Donderdag 16, 23 februari en 9, 16 februari

Op vier donderdagmiddagen is er bij Park de Stadshoeve Buitengelukmiddagen. Een leuke meerdaagse activiteit in Stadshagen in het kader van het project Buitengeluk. Vanaf donderdag 16 februari kun je meedoen aan Food Waste. Je gaat vier donderdagen aan de slag met een groep kinderen onder begeleiding van Xplosief. Meld je nu aan via info@xplosief.nl, deelname is gratis! 

Zaterdag 11 maart - NL Doet

Zaterdga 11 maart doen wij mee met NL Doet van 10.00 - 12.00 uur. Wat gaan wij doen?

Op het park hebben wij een omheinde plek waar onze afvalcontainers staan en deze omheinde plek willen wij graag aan de buitenzijde groen gaan beplanten. Op deze wijze valt het hekwerk weg en is het aangezicht mooi en vrolijk. Het betreft een strook van zo'n 20 meter.

Daarnaast hebben wij een houten tulp en een houten schaap dat nog in de lak moeten worden gezet, voordat ze buiten kunnen worden geplaatst en zijn er nog genoeg andere klusjes! Geef je op via info@parkdestadshoeve.nl als je kan komen helpen! 

Zondag 12 maart - Voorleesuurtje

Van 10:00 tot 11:00 een heerlijk en gezellig voorleesuurtje speciaal voor peuters bij Park & Bistro de Stadshoeve. Na het voorlezen is er tijd om lekker te knutselen!

Kom jij ook een keer langs? Eeb gezellig uurtje in de ruimte achter de bistro, vaders, moeder's, opa's en oma's kunnen naar eigen inzicht lekker genieten van bijvoorbeeld een (h)eerlijk kopje koffie bij de Bistro.

We vertellen een leuk verhaal aan de kinderen en daarna kunnen ze nog even knutselen. We vragen 0,50 euro cent per kind. Ben je vriend van de stadshoeve, dan mag je gratis aansluiten.

 

Zaterdag 11 maart - NL Doet

Op het park hebben wij een omheinde plek waar onze afvalcontainers staan en deze omheinde plek willen wij graag aan de buitenzijde groen gaan beplanten. Op deze wijze valt het hekwerk weg en is het aangezicht mooi en vrolijk. Het betreft een strook van zo'n 20 meter.

Daarnaast is er tijdens burendag een mooie houten tulp gemaakt, deze moet gelakt worden waarna deze naar buiten kan! 

 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring