Online - voorleesuurtje voor peuters

Zondag 1 november

We kunnen helaas geen 'normaal' voorleesuurtje organiseren. Daarom hebben wij een leuk alternatief bedacht. Om de trouwe peuters een leuke zondag te geven, hebben wij take-away knutselpakketje gemaakt.

Workshop Macramé plantenhanger

Donderdag 5 november

Macramé is weer helemaal terug van weggeweest. Je ziet deze handgemaakte plantenhangers overal en het is een heerlijk ontspannen klusje om te doen.

Workshop Punch needle

Maandag 16 november

Punch needle is helemaal hot als handwerkhobby. Vandaar dat we deze gezellige en creatieve workshop verzorgen bij de stadshoeve in Stadshagen. Tijdens de workshop leer je precies hoe je moet punchen,

Workshop Flessentuin

Donderdag 19 november

Heb je ook zin om weer even de deur uit te gaan? En, ben jij gek op planten? Maar gaan ze bij jou ook zo snel dood?
Vergeet je ze water te geven? Kom dan naar deze workshop want dit ecosysteem regelt zichzelf. Superhandig.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2020 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring