Bij Park de Stadshoeve organiseren wij geregeld leuke activiteiten. Ontdek hier een overzicht van onze terugkerende en eenmalige activiteiten.

Zaterdag 14 mei - Klusochtend 

Wil jij Park de Stadshoeve helpen als vrijwilliger? Maar kan/lukt je dit niet op structurele basis? Kom dan naar één van onze klusochtenden. Uit ervaring blijkt dat wij in één ochtend vaak veel gedaan krijgen met extra hulp.

Uiteraard zijn onze vaste vrijwilligers ook aanwezig deze ochtenden. Zij leggen je graag uit wat ze doen en ook waarin ze eventueel graag ondersteuning willen. Dus of je één ochtend komt helpen of na een aantal keer toch besluit om als vaste vrijwilliger de ondersteuning te geven, jouw hulp is meer dan welkom. Kom proeven aan vrijwilligerswerk bij ons mooie Park.

Zaterdag 21 mei - Schaapscheerdersfeest inclusief voorjaarsmarkt

Op zaterdag 21 mei houden wij (eindelijk weer) ons jaarlijkse schaapscheerdersfeest ! En dit jaar pakken we graag groots uit en combineren we het met een gezellige markt met meer dan 20 marktkraampjes! Vanaf 13.00 uur ben je welkom om te kijken hoe de schapen worden geschoren, zijn er een aantal mensen die een ambachtelijk beroep laten zien en zijn er ondernemers die mooie spullen verkopen. Ook komt IK TOON nog langs op het park om 17.00 uur met een paar mooie verhalenvertellers. Kom gezellig naar ons Park, geniet van een dag vol festijn en leuke shopactiviteiten!

Zondag 12 juni - Voorleesuurtje voor peuters incl. knutsel activiteit 

De eerste zondag van de maand is er van 10.00 - 11.00 uur een voorleesuurtje speciaal voor peuters bij Park & Bistro de Stadshoeve. Speciaal voor de kleintjes een gezellig uurtje in de ruimte achter de bistro. Vaders, moeder's, opa's en oma's kunnen naar eigen inzicht lekker genieten van bijvoorbeeld een (h)eerlijk kopje koffie bij de Bistro.

We lezen een aantal leuke verhaaltjes voor aan de kinderen en daarna kunnen ze nog even knutselen of bij de dieren kijken. Zin om te komen? We vragen 0,50 euro cent per kind. Ben je vriend van de stadshoeve, dan mag je gratis aansluiten. 

Donderdag 23 juni - Werkcafé

Op donderdag 23 juni is er een werkcafé bij Park & Bistro de Stadshoeve. Vanaf 13.30 uur tot 17.30 uur is de ruimte achter de bistro beschikbaar om te werken. Een mooie gelegenheid om een keer op een andere plek te werken en collega ondernemers te ontmoeten. 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2022 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring