Donderdag 7 december - Workshop kerstkrans of kerstster maken 

Vind jij het leuk om een kerstkrans of een kerstster te maken voor de feestdagen? Zin in een gezellige en creatieve avond, meld je dan nu aan! De kerstster maken we van papieren zakken, de kerstkrans maken we van houten lepels. 

Je kunt je aanmelden via info@parkdestadshoeve.nl. De kosten voor de workshop zijn €12,50. Wanneer jij je aanmeld ontvang je een link voor betaling. Na betaling is je plek gereserveerd. Bij minimaal 8 deelnemers gaat de workshop door! We starten om 19.30 uur. 

 

Zondag 10 december - Voorleesuurtje voor peuters

In december houden wij het voorleesuurtje op de tweede zondag van de maand van 10:00 tot 11:00, een heerlijk en gezellig voorleesuurtje speciaal voor peuters bij Park & Bistro de Stadshoeve. Na het voorlezen is er tijd om lekker te knutselen! 

Kom jij ook een keer langs? Een gezellig uurtje in de ruimte achter de bistro, vaders, moeder’s, opa’s en oma’s kunnen naar eigen inzicht lekker genieten van bijvoorbeeld een (h)eerlijk kopje koffie bij de Bistro.

We vertellen een leuk verhaal aan de kinderen en daarna kunnen ze nog even knutselen. We vragen 0,50 euro cent per kind. Ben je vriend van de stadshoeve, dan mag je gratis aansluiten.

 

Dinsdag 12 decmeber - Workshop maak je eigen Peg Doll Kerststal

Maak je eigen Peg Doll kerststal leuk voor onder een stolp of in een houten huisje. Gezellig een workshop volgen met een vriendin, buurvrouw of zus. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers erbij maken we een kerststal van Peg Dolls in de kleuren die passen bij jouw interieur. Workshop is inclusief matrialen en exclusief stolp.

Je kunt je aanmelden via info@parkdestadshoeve.nl. De kosten voor de workshop zijn €12,50. Wanneer jij je aanmeld ontvang je een link voor betaling. Na betaling is je plek gereserveerd. Bij minimaal 8 deelnemers gaat de workshop door! We starten om 19.30 uur. 

 

Vrijdag 15 december - Kinderworkshop Kaarsen verven

Van 15.00 - 17.00 uur is er een vrije inloop voor kinderen om een kaars te komen verven. Voor deze activiteit hoef jij je niet vooraf aan te melden, je kunt tot 16.30 uur nog binnen lopen. Het verven van een kaars kost €1,- en je kunt maximaal 2 kaarsen verven. Leuk voor alle leeftijden, kom gezellig langs met een vriend of vriendin! 

 

Zaterdag 16 december -  Make-up workshop

Wil jij tijdens de kerstdagen jezelf ook mooi opmaken, dan hebben wij nu een leuke workshop voor jou! Tijdens deze workshop leer ik je hoe je een mooie make-up aanbrengt en je ontvangt tips en adviezen over de producten die je het best kunt gebruiken, en natuurlijk waarvoor én hoe je ze gebruikt.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop? Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, toto voor en na (als je dit leuk vindt), uitleg over het verzorgen en reinigen van de huid, basis van de make-up; camoufleren, foundation, fixeren, contouren, blusher en opmaken van de ogen, wenkbrauwen en lippen.

Je kunt je aanmelden via info@parkdestadshoeve.nl. De kosten voor de workshop zijn €50,-. Wanneer jij je aanmeld ontvang je een link voor betaling. Na betaling is je plek gereserveerd. Bij minimaal 6 deelnemers gaat de workshop door! We starten om 10.00 uur en de workshop duurt tot ongeveer 13.00 uur. 

 

Zondag 17 december - Kletscafé voor alleenstaande ouders

Ben jij alleenstaande ouder en zou je graag eens een momentje voor jezelf plannen? Heb je behoefte aan gelijkgestemden om eens mee te kletsen en te sparren? Kom dan naar ons Kletscafé, speciaal voor alleenstaande ouders. Stichting Hof van Welbevinden organiseert in samenwerking met Stichting de Stadshoeve dit Kletscafé voor de tweede keer op zondagochtend 17 december op Park de Stadshoeve. Vanaf 10 uur zullen de deuren van Bistro de Stadshoeve opengaan en stellen we de ruimte achter de bistro, de Broedkamer, beschikbaar om samen te komen en om elkaar te ontmoeten. Gedurende een uur, wellicht wat langer, kun je vrijblijvend aansluiten en bieden we het eerste kopje koffie of thee gratis aan. 

Natuurlijk begrijpen we dat er wellicht ook kinderen zijn om rekening mee te houden. Daarom zullen voor de kinderen in een aparte ruimte wat activiteiten en spellen klaarzetten en kunnen zij onder begeleiding van vrijwilligers van De Stadshoeve zich tijdens het Kletscafé-uurtje vermaken.

Weet je al zeker dat je wilt komen, laat dat ons dan vooral weten door een mail te sturen naar info@hofvanwelbevinden.nl; dat geeft ons wat inzicht in de animo voor het Kletscafé. Ook zonder aanmelding vooraf blijf je van harte welkom. We zien jou graag op 17 december!

 

Woensdag 3 januari - Lasergamen bij de Stadshoeve

Sluit de kerstvakantie af met een geweldige activiteit op ons park. Wij organiseren een lasergame activiteit op ons park voor kinderen vanaf 6 jaar. Er zijn diverse starttijden. Kosten voor deelname aan de lasergame activiteit: €2,- per persoon. Betalen kan met een QR code ter plaatse of met cash geld.

Je kunt je aanmelden via een eventbird link vanaf 1 december tot 3 januari 12.00 uur.

Ronde 1 - 13:00 uur: https://www.eventbrite.nl/e/768236334557

Ronde 2 - 13.45 uur: https://www.eventbrite.com/e/768244519037

Ronde 3 - 14:30 uur: https://www.eventbrite.com/e/768244980417

Ronde 4 - 15:15 uur: https://www.eventbrite.com/e/768245160957

 

 

Zondag 7 januari – Voorleesuurtje voor peuters & kleuters 

Op zondag 7 januari is er weer een voorleesuurtje van 10:00 tot 11:00 uur, een heerlijk en gezellig voorleesuurtje speciaal voor peuters & kleuters bij Park & Bistro de Stadshoeve. Na het voorlezen is er tijd om lekker te knutselen!  

Kom jij ook een keer langs? Een gezellig uurtje in de ruimte achter de bistro, vaders, moeder’s, opa’s en oma’s kunnen naar eigen inzicht lekker genieten van bijvoorbeeld een (h)eerlijk kopje koffie bij de Bistro. 

We vertellen een leuk verhaal aan de kinderen en daarna kunnen ze nog even knutselen. We vragen 0,50 euro cent per kind. Ben je vriend van de stadshoeve, dan mag je gratis aansluiten. 

 

Zaterdag 20 januari – Klusochtend 

Wil jij Park de Stadshoeve helpen als vrijwilliger? Maar kan/lukt je dit niet op structurele basis? Kom dan naar één van onze klusochtenden. Uit ervaring blijkt dat wij in één ochtend vaak veel gedaan krijgen met extra hulp. 

Uiteraard zijn onze vaste vrijwilligers ook aanwezig deze ochtenden. Zij leggen je graag uit wat ze doen en ook waarin ze eventueel graag ondersteuning willen. 

Dus of je één ochtend komt helpen of na een aantal keer toch besluit om als vaste vrijwilliger de ondersteuning te geven, jouw hulp is meer dan welkom. Kom proeven aan vrijwilligerswerk bij ons mooie Park. De klusochtend is van 09.00 - 12.00 uur, wij zorgen voor koffie/thee en wat lekkers!  

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2023 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring