31 mei

Kinderbingo de Stadshoeve - Start 15:00 uur

Nu wij tijdelijk niet samen kunnen ontmoeten bij Park de Stadshoeve, hebben wij samen met Bistro de Stadshoeve, een activiteit op afstand georganiseerd. Een online kinderbingo op zondag 31 mei (1e pinksterdag) vanaf 15:00 uur. Om deel te nemen aan deze bingo kun je bij Bistro de Stadshoeve een Kinder Bingotas t.w.v. €5,-  bestellen. Hierin zitten lekkere chipjes, snoepjes en fruit, de spelregels en een bingokaart om mee te spelen. Wil je een extra bingokaart? Dan kan je deze apart aanschaffen voor €2,50 per bingokaart. Van iedere verkochte bingokaart gaat € 0,50 naar Stichting de Stadshoeve.

Tijdens de kinderbingo kan je hele leuke prijzen winnen. Wil je weten welke prijzen? Houd dan onze facebook pagina in de gaten! De Bingotas is op te halen in de bistro op zondag 31 mei vanaf 11:00. Per mail laten we je weten hoe je zondag de 31e mei kunt aansluiten bij onze bingo. Doe jij mee?

31 mei

Volwassenbingo de Stadshoeve - Start 20:30 uur

Om de wijk Stadshagen ook in de Coronatijd verbonden te houden hebben wij samen met Bistro de Stadshoeve ook voor volwassenen een activiteit op afstand georganiseerd. Een online volwassenbingo met twee rondes op zondag 31 mei (1e pinksterdag) om 20:30 uur. We hebben superleuke prijzen van onze lokale ondernemers. O.a. een minuut gratis winkelen bij JUMBO NAGELMAEKER. Voor de overige prijzen kan je onze facebook pagina in de gaten houden.

Om deel te nemen aan deze bingo kun je bij Bistro de Stadshoeve een Volwassen Bingotas t.w.v. €10,-  bestellen. Hierin zitten naast de spelregels lekkere chips, kaas, worstjes, nootjes én twee bingokaarten om mee te spelen. Wil je meespelen met een extra set bingokaarten? Dat kan! Deze kun je apart aanschaffen voor €5,- per set. Van iedere verkochte set gaat € 1,- naar Stichting de Stadshoeve. De Bingotas is op te halen in de bistro op zondag 31 mei vanaf 11:00. Per mail laten we je weten hoe je zondag de 31e mei kunt aansluiten bij onze bingo.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

© Park de Stadshoeve - 2020 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring