Stadshagen - Zwolle

Groen park in Stadshagen hart

In het hart van de wijk Stadshagen in Zwolle, op een verre steenworp afstand van het winkelcentrum, ligt Park de Stadshoeve. Een park voor jong en oud waar kinderen heerlijk kunnen spelen in diverse speeltuinen, een kinderboerderij is en (groot)ouders even lekker kunnen ontspannen. 

Word vriend

Word vriend van De Stadshoeve.

meer...

De Stadshoeve

Meer informatie over De Stadshoeve.

meer...

Speelboerderij

Meer informatie over de speelboerderij.

meer...

Ruimtes

Meer informatie over de te huren ruimtes.

meer...

Educatie 

Educatie bij De Stadshoeve.

meer...

Recent nieuws

Onze ZZP Partners

04 juli 2019

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

12 mrt 2019

Van 15 maart tot en met 1 april kan er weer gestemd worden op de Stadshoeve! Wij doen namelijk mee met de Rabobank Clubkas Campagne, stem jij ook op ons? Met het geld wat we ontvangen willen we graag broeikassen aanschaffen voor in de moestuin. Door een broeikas te plaatsen vang je warmte en licht op en creëer je optimale omstandigheden om planten te kweken. Daarnaast is het een mooie manier om educatie te geven aan bijvoorbeeld de basisschoolleerlingen in onze wijk. 

Help ons het konijnenverblijf te realiseren, word vriend!

07 feb 2019

De vrijwilligers van de werkgroep dieren willen heel graag een nieuw verblijf voor de konijnen. Zij merken namelijk dat de kinderen uit onze wijk Stadshagen graag contact willen maken met de konijnen en in de huidige situatie is dat moeilijk voor elkaar te krijgen. In dit toekomstige verblijf zullen dan ook cavia’s een onderkomen krijgen en creëren we de mogelijkheid om de konijnen en cavia’s te knuffelen.

Lees meer...

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

Onze sponsoren

sponsor oranjefonds

sponsor gemeente zwolle

sponsor winkelcentrum stadshagen

sponsor hervormd weeshuis

sponsor provincie overijssel

sponsor stadshagen totaal

sponsor 19 het atelier

sponsor vsb fonds

© Park de Stadshoeve - 2019 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring