Stadshagen - Zwolle

Groen park in Stadshagen hart

In het hart van Stadshagen, op een verre steenworp afstand van het winkelcentrum, ligt Park de Stadshoeve. Een park voor jong en oud waar kinderen heerlijk kunnen spelen en (groot)ouders even lekker kunnen ontspannen. Vanaf het winkelcentrum wandel je er zo naartoe.

Natuurspeeltuin

Laat jouw kind ontdekken hoe leuk avontuurlijk spelen kan zijn in onze natuurspeeltuin. Ook voor kinderen van nul t/m vier is er vertier.

meer...

Kinderboerderij

Dieren knuffelen en verzorgen, het kan op onze kinderboerderij. Ontdek welke dieren we al hebben lopen (huppelen).

meer...

Ontmoetingscentrum

Je kunt bij Bistro de Stadshoeve een heerlijk hapje eten en drinken en in onze educatieve ruimtes vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties en workshops boeken.

meer...

Belevenistuinen

Wil je graag meer weten over alles wat groeit en bloeit. Wandel dan door onze drie belevenistuinen en leer hoe je bloemen en planten verzorgt.

meer...

Geschiedenis

Volg de wandelroute en sta stil bij bijzondere plekken en lees anekdotes en verhalen van vroeger op een eigentijdse wijze.

meer...

Openingstijden:
ma gesloten
di/wo 9:30-18:00
do/vr 9:30-21:00
za/zo 10:00-21:00

Telefoon: 038 457 98 77

Recent nieuws

Help ons het konijnenverblijf te realiseren, word vriend!

07 feb 2019

De vrijwilligers van de werkgroep dieren willen heel graag een nieuw verblijf voor de konijnen. Zij merken namelijk dat de kinderen uit onze wijk Stadshagen graag contact willen maken met de konijnen en in de huidige situatie is dat moeilijk voor elkaar te krijgen. In dit toekomstige verblijf zullen dan ook cavia’s een onderkomen krijgen en creëren we de mogelijkheid om de konijnen en cavia’s te knuffelen.

Lees meer...

Martin Hendriksen is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018!

16 jan 2019

Martin Hendriksen is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018, en daar zijn wij natuurlijk heel trots op! Wij zouden het fantastisch vinden wanneer iedereen op hem wil stemmen! Dit kan via deze link

Kerst op de Stadshoeve

19 dec 2018

Kerst op de Stadshoeve was een groot succes afgelopen zaterdag. Veel wijkbewoners wisten ons te vinden en konden genieten van kramen met ondernemers uit de streek, verschillende koren die optraden, een winterse BBQ en heerlijke Zwolse biertjes. We zijn blij verrast dat wij al zoveel mensen uit de wijk weten te bereiken. Door de grote toestroom van wijkbewoners bleken er logistiek wat knelpunten te zijn. Een uitdaging voor volgend jaar. Is jou ook nog iets opgevallen, laat het ons dan weten via info@parkdestadshoeve.nl. Wij kijken uit naar Kerst op de Stadshoeve op zaterdag 14 december 2019.

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

Onze sponsoren

sponsor oranjefonds

sponsor gemeente zwolle

sponsor winkelcentrum stadshagen

sponsor hervormd weeshuis

sponsor provincie overijssel

sponsor stadshagen totaal

sponsor 19 het atelier

sponsor vsb fonds

© Park de Stadshoeve - 2019 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | Privacy verklaring