Stadshagen - Zwolle

Ontmoeten, verbinden en educatie

Stichting Park de Stadshoeve heeft als doel om de inwoners van de wijk Stadshagen met elkaar te verbinden. Dit doen wij door een ontmoetingsplek te zijn waar activiteiten georganiseerd worden voor jong tot oud. 

Een plek waar kinderen vrijuit kunnen spelen, een plek waar natuur en mens samen komen, maar ook een plek waar men van elkaar kan leren. Met de aanwezigheid van een speelboerderij met dieren, een historische wandeling, moestuinen en belevenistuinen is er altijd gelegenheid voor educatie, ontmoeting en spontane verbinding van de wijkbewoners in Stadshagen. 

Park de Stadshoeve draait volledig dankzij de inzet van vrijwilligers en giften van vrienden van Park de Stadshoeve.

 

 

Word vriend

Word vriend van De Stadshoeve.

meer...

De Stadshoeve

Meer informatie over De Stadshoeve.

meer...

Speelboerderij

Meer informatie over de speelboerderij.

meer...

Ruimtes

Meer informatie over de te huren ruimtes.

meer...

Educatie 

Educatie bij De Stadshoeve.

meer...

Recent nieuws

Burendagfeest bij de Stadshoeve

30 aug 2019

Op zaterdag 28 september is het Nationale Burendag en Park de Stadshoeve doet daar uiteraard weer gezellig aan mee! Immers vieren we dan onze verjaardag, we bestaan alweer 2 jaar! Kom gezellig met vrienden, buren, met partner en/of gezin bij Park de Stadshoeve langs om mee te doen met onze activiteiten. We zullen een stormbaan opzetten, verhalen voorlezen op theatrale wijze, creatieve workshops aanbieden en de tuinen en boerderij openstellen voor publiek. Ook de bistro viert met ons mee, is open en heeft (h)eerlijke versnaperingen om van te genieten.

Konijnenverblijf gerealiseerd

19 aug 2019

Deze zomer is het konijnenverblijf geresealiseerd! De vrijwilligers van de werkgroep dieren willen graag bezoekers makkelijke in contact brengen met onze konijen en met het nieuwe verblijf is deze wens ingevuld. Met de financiële bijdrage van de 'Vrienden van de Stadshoeve' en een mooie bijdrage van Yardin Hulpverlening is het gelukt om dit geweldige verblijf te bouwen. Inmiddels genieten de konijnen al heerlijk van hun nieuwe onderkomen. 

Onze ZZP Partners

04 juli 2019

Om Park de Stadshoeve ook de aankomende jaren open te houden is Stichting de Stadshoeve continue op zoek naar manieren om doelgroepen aan ons te binden. Eén van die doelgroepen zijn de ZZP'ers in de wijk Stadshagen.Als ZZP'er kun je een aantrekkelijk ZZP partnership met ons aangaan. Daarmee zorg jij voor het voortbestaan van Park de Stadshoeve en maak je gebruik van onze faciliteiten als ZZP partner. 

Wil je ons steunen?

Geef eenmalig

 euro
Hou me op de hoogte van de activiteiten

Word onze vriend

Ons park wordt in stand gehouden door wijkbewoners van Stadshagen en andere betrokken Zwollenaren met een groot maatschappelijk hart. Word onze vriend, dan wordt Park de Stadshoeve ook een beetje van jou!

Meer informatie

Word vrijwilliger

Stichting de Stadshoeve bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Kom jij een van onze werkgroepen versterken? Dan bouw je samen met een gezellige club mensen verder aan onze droom. 

Vacatures

Word sponsor

We bieden bedrijven en organisaties een interessant sponsorpakket.

Onze sponsoren

sponsor oranjefonds

sponsor gemeente zwolle

sponsor winkelcentrum stadshagen

sponsor hervormd weeshuis

sponsor provincie overijssel

sponsor stadshagen totaal

sponsor 19 het atelier

sponsor vsb fonds

© Park de Stadshoeve - 2019 | Illustraties : jannekeinbeeld.nl en Mart Gombert | Website door: Inxpact | privacy & cookie verklaring